Verma Residence


Location: Sector 16, Chandigarh
Client : Mr. R. Verma

Family life was a central goal of this design, therefore the home was planned with a central hub for social interaction. This main area is located on the ground floor and includes the kitchen, dining, and living rooms. A patio leads from the living room, encouraging congregation both outside and in. A staircase takes a prominent place in the design, acting as both a functional and artistic element. bedrooms are situated at the top of the stairs, along with an outdoor terrace. The bedrooms are located at the far end of the house, accessed by a large hallway.

The exterior of the residence reads as a sculptural form, hi tech and dramatic, with splashes of soft illumination where the windows and doors are cut in. Overall, the residences thoughtful design supports cooperative family life while providing its residents with a place of aesthetic beauty and functionality.




No comments:

Post a Comment

Contact Form for MetamorphosisDesign.Org

Name

Email *

Message *